ADVARSEL: Når du har slettet din Ubigi-konto, vil du ikke længere kunne følge med i dit Ubigi eSIM-dataforbrug, påfylde din Ubigi eSIM eller modtage meddelelser fra Ubigi.
Hvis du har aktive datapakker på din Ubigi-konto, vil de alle blive slettet. Refusion, genoprettelse, udskiftning eller overførsel af datapakker til andre Ubigi-konti er ikke muligt efter sletning af kontoen. Alle sådanne anmodninger, der indsendes efter sletning af kontoen, vil systematisk blive afvist.
For at slette din Ubigi-konto skal du følge nedenstående trin:
– log først ind på din Ubigi-konto via din Ubigi-app eller på Ubigi.me
– klik derefter på knappen »Slet min konto« under fanen »Indstillinger«:
– klik til sidst på »Bekræft« for at slette din Ubigi-konto.
Når dette er gjort, slettes dine resterende datapakker og loginoplysninger automatisk, og du bliver samtidig logget ud af Ubigi-appen eller fra Ubigi.me.
Du kan også kontakte vores kundeservice direkte via denne kontaktformular for at anmode om sletning af din Ubigi-konto. Din anmodning vil blive behandlet inden for 24 arbejdstimer, og du vil modtage en bekræftelses-e-mail.
Bemærk venligst, at sletning af din Ubigi-konto ikke fjerner den Ubigi eSIM-profil, der er installeret på din enhed. For at slette din eSIM-profil skal du følge vejledningen i afsnittene nedenfor, afhængigt af din enhed:
– Hvordan sletter man en Ubigi eSIM-profil på en iPhone/iPad?
– Hvordan sletter man en Ubigi eSIM-profil på en Android-enhed?