Kun palautat tietosi uuteen tai toiseen iPhoneen, eSIM-profiilia ei palauteta. Tämä johtuu Applen asettamasta rajoituksesta tietojen palautusprosessissa.
Jotta voit asentaa Ubigi eSIM-profiilisi uudelleen oikein iPhoneen laitteen palauttamisen tai nollaamisen jälkeen, noudata seuraavia ohjeita:
A/ Jos palautat tai siirrät tietoja samaan iPhoneen:
Yhdistä ensisijaisella SIM-kortillasi (paikallisesti) Wi-Fi-verkkoon tai matkapuhelinverkkoon ja noudata sitten näitä ohjeita Ubigi eSIM-profiilin uudelleenasentamiseksi.
B/ Jos palautat tai siirrät tietoja uuteen tai toiseen iPhoneen:
Jos sinulla on vielä pääsy ”vanhaan” puhelimeesi, johon Ubigi eSIM-profiili oli asennettu, avaa se ja siirry Asetuksiin poistaaksesi siitä eSIM-profiilin. (Huom: varmista, että vanha puhelin on yhteydessä Wi-Fi-verkkoon, kun poistat profiilia).
Sen jälkeen noudata tämän linkin ohjeita asentaaksesi eSIM-profiilin uudelleen uuteen puhelimeesi.
Jos sinulla ei ole pääsyä ”vanhaan” puhelimeesi, johon Ubigi eSIM-profiili oli asennettu, ota yhteyttä asiakaspalveluun ja ilmoita Ubigi-tilisi sähköpostiosoite, jotta voimme auttaa sinua ratkaisemaan tilanteen.