VAROITUS: Ubigi-tilisi poistamisen jälkeen et voi enää seurata Ubigi eSIM -datankulutustasi, ladata Ubigi eSIM -tiliäsi tai vastaanottaa ilmoituksia Ubigilta.
Jos Ubigi-tililläsi on voimassa olevia datapaketteja, ne kaikki poistetaan. Tietopakettien hyvitykset, palautukset, korvaamiset tai siirrot muille Ubigi-tileille eivät ole mahdollisia tilin poistamisen jälkeen. Kaikki tällaiset pyynnöt, jotka lähetetään tilin poistamisen jälkeen, hylätään järjestelmällisesti.
Voit poistaa Ubigi-tilisi seuraavasti:
– kirjaudu ensin Ubigi-tiliisi Ubigi-sovelluksen kautta tai osoitteessa Ubigi.me
– napsauta sitten Asetukset-välilehdessä ”Poista tilini” -painiketta:
– lopuksi napsauta ”Vahvista” poistaaksesi Ubigi-tilisi.
Kun olet tehnyt tämän, jäljellä olevat datapaketit ja kirjautumistietosi poistetaan automaattisesti, ja sinut kirjautetaan samalla ulos Ubigi-sovelluksesta tai Ubigi.me- sivustolta.
Voit myös ottaa suoraan yhteyttä asiakaspalveluumme tämän yhteydenottolomakkeen kautta ja pyytää Ubigi-tilisi poistamista. Pyyntösi käsitellään 24 tunnin kuluessa, ja saat vahvistussähköpostin.
Huomaa, että Ubigi-tilisi poistaminen ei poista laitteellesi asennettua Ubigi eSIM-profiilia. Poistaaksesi eSIM-profiilisi, noudata alla olevien osioiden ohjeita laitteesi mukaan:
– Kuinka poistaa Ubigi eSIM-profiili iPhonesta/iPadista?
– Kuinka poistaa Ubigi eSIM-profiili Android-laitteelta?